Hoe style ik mijn vensterbank met luxe decoratie ?

Het style van een vensterbank kan best ingewikkeld zijn want wat is nou leuk om in een vensterbank te zetten. Doordat wij klanten dagelijks adviseren en zagen dat er veel vragen zijn bij het decoreren van een vensterbank hebben wij deze leuke blog geschreven met tips en ideeën en hopen wij zo nog meer klanten te kunnen helpen met hun juiste luxe vensterbank decoratie.

Het is belangrijk om te kijken welke kleuren jij graag terug ziet en of je een vensterbank heb waar niks voor staat. Staat er namelijk een kast of bank voor het raam dan is het belangrijk om decoratie te kiezen waarbij je de hoogte in gaat zodat je decoratie niet weg valt achter de bank.

Daarnaast is van belang om te weten hoe lang de zon schijnt aan de kant van de vensterbank. Dit is belangrijk om te weten zodat je rekening kan houden met de woonaccessoires. Het is namelijk niet verstandig om kaarsen in een warme vensterbank te plaatsen waar de zon de hele dag op staat. Je kan dan ook beter kiezen voor mooie aarde werk of metalen vazen zodat de producten nog mooi blijven en natuurlijk buiten led kaarsen i.p.v. kaarsen met een waxlaag. Het kan altijd voorkomen dat het een beetje verkleurd maar een kaars smelt natuurlijk helemaal en is dan niet verstandig om op het vensterbank te zetten.

Wat zet je in de vensterbank tegen inkijk ?

Als je graag in de vensterbank decoratie wilt zetten tegen inkijk dan is het belangrijk om met grote decoratie te werken. Je kan ervoor kiezen om een hoge vaas in het midden van de vensterbank te zetten met een hoog en breed zijden boeket hierdoor maak je het lastig om naar binnen te kijken en word de inkijk een stukje kleiner.

Als je liever geen groot boeket in je vensterbank wilt kan je ook kiezen voor een ornament dit is namelijk een perfecte luxe vensterbank decoratie. Wij hebben verschillende ornamenten in verschillende afmetingen. Door te kiezen voor een ornament met een grote schelp creëer je ook weer minder inkijk in uw woning. Je kan het eventueel ook erg leuk kunnen combineren. Door bijvoorbeeld een grote vaas met daarvoor deels een ornament voor de vaas te plaatsen. Wij hebben in de webshop verschillende ornamenten die geschikt zijn als vensterbank decoratie. Zie hier onze ornamenten die prachtig staan in een vensterbank.

Hoe style je een smalle vensterbank met luxe decoratie ?

Het style van een vensterbank met luxe decoratie kan al best ingewikkeld zijn en helemaal het style van een smalle vensterbank. Gelukkig zie je dat er steeds meet chique smalle items komen die perfect geschikt zijn als vensterbank decoratie. Als je een smalle vensterbank heb dan is het belangrijk om te kijken naar woondecoratie die niet zo breed is. Gelukkig heb je tegenwoordig er smalle en/of platte ovale vazen die perfect passen op een smal vensterbank. Zie bijvoorbeeld deze smalle vazen. Wij hebben ook meerdere vensterbank decoratie sets die passen op een smal vensterbank. Zie hier complete vensterbank decoratie sets.

Welke woondecoratie is geschikt als luxe vensterbank decoratie ?

In precieze kan je bijna alle woondecoratie wel gebruiken als vensterbank decoratie. Denk bijvoorbeeld aan hoge mooie kandelaren die prachtig staan met een led kaars. De led kaarsen zorgen gelijk voor extra sfeer als het weer donker word.  Is de vensterbank erg warm kies dan voor buiten led kaarsen i.p.v. led kaarsen met een wax laagje. Je kan er ook voor kiezen om twee kandelaren naast een hoge mooie vaas te zetten.

Naast kandelaren, ornamenten en vazen is het ook erg leuk om een zijden boeket te plaatsen in een vensterbank! Je kan ervoor kiezen om het boeket met knal kleuren te laten samen stellen, hierdoor krijg je echt een eye catcher in jouw vensterbank. Als je liever toch voor de rustige kleuren gaat is dit ook prima maar zal het iets meer wegvallen in je interieur! Mocht je van minimalistisch interieur houden dan is dat natuurlijk helemaal perfect om in jouw vensterbank te zetten.

Mocht je nog vragen hebben ? of wil je graag persoonlijk advies voor het decoreren van jouw vensterbank ? Stuur ons een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van luxurylifestyleboutique.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 101 reviews.