Hoe style je een vakkenkast?

Luxury Lifestyle Boutique weet hoe lastig het kan zijn om een vakkenkast in te richten. Doordat wij dagelijks vragen krijgen van huidige en nieuwe klanten leek het ons leuk om een blog te maken over het decoreren van jouw vakkenkast. Want welke decoratie items kan je in een vakkenkast kwijt? Na het lezen van deze blog heb je een aantal leuke tips en tricks en hopen wij dat je geholpen bent met het style van je vakkenkast.

Het decoreren van een vakkenkast.

De belangrijkste tip voor het decoreren van jouw vakkenkast is het gebruik van de kleuren die je terug wilt zien in jouw interieur. Stel met deze gedachte de woondecoratie samen. Wat wij eigenlijk bedoelen hiermee is dat als je interieur beige en marmeren tinten heeft zorg dan ook dat dit terug komt in de vakkenkast. Zo krijg je één geheel en voorkom je dat je vakkenkast er rommelig uit komt te zien. Daarnaast is het ook erg leuk om jouw vakkenkast persoonlijk te maken. Decoreer je vakkenkast met de items die voor jou net zorgen voor een persoonlijke touch bijvoorbeeld jouw favoriete boek en/of foto.

Deze woondecoratie is perfect om jouw vakkenkast mee te style.

Nu begrijpen wij dat je wellicht nog geen idee hebt welke items je kan aanschaffen voor jouw vakkenkast. We hebben hierdoor een aantal items uitgelicht die perfect kunnen staan in een vakkenkast. Zorg dat je kiest voor verschillende items zoals, schelpen bollen, designer boeken, led kaarsen, windlichten, kandelaren, beelden en ornamenten. Zo zie je maar hoeveel items er perfect kunnen staan in een vakkenkast. Door er led kaarsen aan toe te voegen geef je een vakkenkastook extra sfeer. Echte kaarsen raden wij namelijk af in een vakkenkast het kan namelijk te warm worden of schade geven aan je kast en dit wil je natuurlijk voorkomen. Hierdoor is een led kaars ideaal en ook nog eens gezellig tijdens de donkere dagen. Naast led kaarsen zijn tafelboeken ook echt een eye catcher voor een vakkenkast met deze items kan je precies spelen met de kleur en hoogtes. De tafelboeken vullen de kast op tot een chique geheel.  Ornamenten zijn ook een goede tip om toe te voegen aan een vakkenkast. Niks oogt namelijk chiquer dan een schelp op standaard. Ben je liever toch opzoek naar iets anders? Decoreer jouw vakkenkast dan met een leuk beeld. Wij hebben verschillende hondenrassen als beeldjes in onze collectie zoals de buldog en de pomeranian maar ook een panterkandelaar kan perfect staan.
Voorkom daarnaast dat je kast saai wordt door af te wisselen met de bovenstaande tips aan woondecoratie.
Probeer er ook voor te zorgen dat de vakkenkast niet te vol kom te staan soms is één eye cather al voldoende per vak en hoeven daar echt niet meerdere woondecoratie items bij.

Schelpen ornamenten is de perfecte woondecoratie voor elke kast.

In de webshop hebben wij verschillende schelpen ornamenten op een zwarte metalen standaard/voet. De schelpen ornamenten zijn gemaakt van echte schelpen en hebben een chique uitstraling. Doordat onze webshop luxe woonaccessoires verkoopt vonden wij het een leuk idee om verschillende maten ornamenten in te kopen op standaard. De schelpen ornamenten die wij in de collectie hebben zijn gemaakt van verschillende soorten schelpen. Zie hier onze grootste schelpen ornament en hier onze kleine schelpen ornament.
Naast ornamenten van een schelp hebben wij ook een heel chique exemplaar van een coral op zwarte metalen voet/standaart. 

Liever geen dure vakkenkast? Tip: style jouw vakkenkast samen bij de Ikea

Wij verkopen helaas geen vakkenkasten maar wij weten dat deze kasten ook erg prijzig kunnen zijn hierdoor willen wij dan toch een ander leuke tip met jullie delen. Een jaar geleden bestelde een klant een prachtig pom beeldje voor haar vakkenkast. Deze klant had een prachtige kast samengesteld bij de Ikea. Onze klant Chantal had toevallig een leuk account op Instagram waarbij zij haar kast en interieur deelde hierdoor kwamen wij in contact. Sinds de dag van vandaag vind ik haar vakkenkast nog steeds prachtig en kan ik dus niet geloven dat zij deze kast zelf heeft samengesteld bij de Ikea met deze kast elementen, zie hier.
Zo zie je maar dat een vakkenkast niet veel hoeft te kosten. Ben je na deze foto nog erg nieuwsgierig neem dan een kijkje op haar Instagram en laat je inspireren door deze prachtige kast. Dit is het Instagram account van Huisje Dahles. 
Met de Besta planner van ikea kan je precies jouw vakkenkast samen stellen. Maak snel jouw droomkast voor een leuke prijs.
https://www.ikea.com/be/nl/planners/besta-planner/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van luxurylifestyleboutique.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 98 reviews.